Corona, ja maar…

“wegens de maatregelen die van kracht zijn om de Pandemie in te dijken, zijn alle optredens tot nader bericht geannuleerd. Voorlopig kennen we nog geen datum vanaf wanneer we terug van start kunnen gaan.

We gaan de klasjes, de schoolfeesten, de café-chantant erg missen”.

MAAR… ondertussen willen we ons wel inzetten voor al die mensen die nu door de maatregelen verplicht zijn in hun “kot” te blijven. En in het bijzonder voor de bewoners van de woonzorgcentra en de voorzieningen voor personen met een beperking. Je kan ons hiervoor belangeloos boeken via deze website.

We mochten ondertussen al in een aantal WZC optreden voor een enthousiast publiek. Dit was voor ons bijzonder hartverwarmend. Onze dank gaat naar de Burgemeester van Sint Niklaas die ons hiervoor de toestemming verleende.

Bekijk enkele foto’s